• English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

مقایسه جویدن و بلعیدن سیر در تغییر پارامترهای لیپیدی و پراکسیداسیون آنها در بیماران پیوند کلیهای

Thumbnail
Date
1383
Author
مهدوی, رضا
ارگانی, حسن
قربانی حق جو, امیر
Metadata
Show full item record
Abstract
هدف مطالعه حاضر بررسی اثر سیر در کاهش پروفیل لیپیدی و پراکسیداسیون آنها می باشد نفر از بیماران کلیهای با وضعیت پایدا50 انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند. بیماران به دو طریق بلعیدن و جویدن، به مدت دو ماه حبه های سیر یک گرمی دریافت نمودند و پس از یک ماه washout دوباره بمدت دو ماه دیگر سیر رابا تعویض نحوه مصرف، استفاده نمودند در آغاز و پایان هر دوره، رژیم غذایی یاد آمد، اندازه گیری فشار خون، پروفیل لیپیدی، مالون دی آلدئید، اوره، کراتتینین و سطح سرمی سیلکوسپورین از ایشان بعمل آمد پروفیل لیپیدی، اوره و کراتینین بروش آنزیماتیک و مالون دی آلدئید بروش کالریمتریک و با استفاده از واکنش تیوباربیتوریک اسید و سطح سیکلوسپورین سرم توسط RIA اندازه گیری شد
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19096
Collections
  • Theses(M)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV