dc.contributor.advisor | مهدوی, رضا | |
dc.date.accessioned | 2018-07-13T09:20:49Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T09:20:49Z | |
dc.date.issued | 1383 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19096 | |
dc.description.abstract | هدف مطالعه حاضر بررسی اثر سیر در کاهش پروفیل لیپیدی و پراکسیداسیون آنها می باشد نفر از بیماران کلیهای با وضعیت پایدا50 انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند. بیماران به دو طریق بلعیدن و جویدن، به مدت دو ماه حبه های سیر یک گرمی دریافت نمودند و پس از یک ماه washout دوباره بمدت دو ماه دیگر سیر رابا تعویض نحوه مصرف، استفاده نمودند در آغاز و پایان هر دوره، رژیم غذایی یاد آمد، اندازه گیری فشار خون، پروفیل لیپیدی، مالون دی آلدئید، اوره، کراتتینین و سطح سرمی سیلکوسپورین از ایشان بعمل آمد پروفیل لیپیدی، اوره و کراتینین بروش آنزیماتیک و مالون دی آلدئید بروش کالریمتریک و با استفاده از واکنش تیوباربیتوریک اسید و سطح سیکلوسپورین سرم توسط RIA اندازه گیری شد | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی | |
dc.title | مقایسه جویدن و بلعیدن سیر در تغییر پارامترهای لیپیدی و پراکسیداسیون آنها در بیماران پیوند کلیهای | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | ارگانی, حسن | |
dc.contributor.supervisor | قربانی حق جو, امیر | |
dc.identifier.docno | 605214 | |
dc.identifier.callno | 5214 | |
dc.description.degree | دکترای پزشکی | |