Show simple item record

dc.contributor.advisorمهدوی, رضا
dc.date.accessioned2018-07-13T09:20:49Z
dc.date.available2018-07-13T09:20:49Z
dc.date.issued1383
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19096
dc.description.abstractهدف مطالعه حاضر بررسی اثر سیر در کاهش پروفیل لیپیدی و پراکسیداسیون آنها می باشد نفر از بیماران کلیهای با وضعیت پایدا50 انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند. بیماران به دو طریق بلعیدن و جویدن، به مدت دو ماه حبه های سیر یک گرمی دریافت نمودند و پس از یک ماه washout دوباره بمدت دو ماه دیگر سیر رابا تعویض نحوه مصرف، استفاده نمودند در آغاز و پایان هر دوره، رژیم غذایی یاد آمد، اندازه گیری فشار خون، پروفیل لیپیدی، مالون دی آلدئید، اوره، کراتتینین و سطح سرمی سیلکوسپورین از ایشان بعمل آمد پروفیل لیپیدی، اوره و کراتینین بروش آنزیماتیک و مالون دی آلدئید بروش کالریمتریک و با استفاده از واکنش تیوباربیتوریک اسید و سطح سیکلوسپورین سرم توسط RIA اندازه گیری شد
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleمقایسه جویدن و بلعیدن سیر در تغییر پارامترهای لیپیدی و پراکسیداسیون آنها در بیماران پیوند کلیهای
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorارگانی, حسن
dc.contributor.supervisorقربانی حق جو, امیر
dc.identifier.docno605214
dc.identifier.callno5214
dc.description.degreeدکترای پزشکی


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record