• English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

مقایسه جویدن و بلعیدن سیر در تغییر پارامترهای لیپیدی و پراکسیداسیون آنها در بیماران پیوند کلیهای

Thumbnail
تاریخ
1383
نویسنده
مهدوی, رضا
ارگانی, حسن
قربانی حق جو, امیر
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
هدف مطالعه حاضر بررسی اثر سیر در کاهش پروفیل لیپیدی و پراکسیداسیون آنها می باشد نفر از بیماران کلیهای با وضعیت پایدا50 انتخاب و به دو گروه تقسیم شدند. بیماران به دو طریق بلعیدن و جویدن، به مدت دو ماه حبه های سیر یک گرمی دریافت نمودند و پس از یک ماه washout دوباره بمدت دو ماه دیگر سیر رابا تعویض نحوه مصرف، استفاده نمودند در آغاز و پایان هر دوره، رژیم غذایی یاد آمد، اندازه گیری فشار خون، پروفیل لیپیدی، مالون دی آلدئید، اوره، کراتتینین و سطح سرمی سیلکوسپورین از ایشان بعمل آمد پروفیل لیپیدی، اوره و کراتینین بروش آنزیماتیک و مالون دی آلدئید بروش کالریمتریک و با استفاده از واکنش تیوباربیتوریک اسید و سطح سیکلوسپورین سرم توسط RIA اندازه گیری شد
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19096
Collections
  • Theses(M)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV