• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

فرمولاسیون و تهیه سوسپانسیون خوراکی کتوکونازول

Thumbnail
تاریخ
1379
نویسنده
فرید, جواد
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
کتوکونازول یک ترکیب ایمیدازولی است که به عنوان ضدقارچ، ضدمیکروب و ضدویروس ایدز عمل میکند. البته بیشتر بعنوان ضد قارچ بصورت موضعی و سیستمیک کاربرد دارد. با استفاده از الگوی فرمولاسیون که در Vidal آمده است به تهیه سوسپانسیون کتوکونازول کردیم. طی مراحل ساخت با مشکل ناپایداری مولکول کتوکونازول در محیط مایی و تغییر pH سوسپانسیون ها مواجه شدیم. با بررسی تاثیر pH در محدوده 19 نتیجه گیری شد که مسیر اصلی دگراداسیون کتوکونازول کاتالیز اسیدی می باشد. ناپایداری (بصورت تغییر رنگ سوسپانسیونها به صورتی) در pH اسیدی شروع می شود و با گذشت زمان و دگراداسیون مولکولهای کتوکونازول pH سوسپانسوینها افزایش می یابد. لازم به توضیح است که افزایش دمای محیط (دمای ]40 و C 70بررسی شد) موجب تسریع بروی ناپایداری می شود. با توجه به این مسائل فرمولاسیون سوسپانسیون کتوکونازول را در دمای C 25انجام دادیم. مدل های حاصل را در همین دما و به مدت یکماه از نظر پایداری فیزیکی بررسی نمودیم.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27281
Collections
  • Theses(P)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV