نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-15T07:06:20Z
dc.date.available2018-07-15T07:06:20Z
dc.date.issued1379
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27281
dc.description.abstractکتوکونازول یک ترکیب ایمیدازولی است که به عنوان ضدقارچ، ضدمیکروب و ضدویروس ایدز عمل میکند. البته بیشتر بعنوان ضد قارچ بصورت موضعی و سیستمیک کاربرد دارد. با استفاده از الگوی فرمولاسیون که در Vidal آمده است به تهیه سوسپانسیون کتوکونازول کردیم. طی مراحل ساخت با مشکل ناپایداری مولکول کتوکونازول در محیط مایی و تغییر pH سوسپانسیون ها مواجه شدیم. با بررسی تاثیر pH در محدوده 19 نتیجه گیری شد که مسیر اصلی دگراداسیون کتوکونازول کاتالیز اسیدی می باشد. ناپایداری (بصورت تغییر رنگ سوسپانسیونها به صورتی) در pH اسیدی شروع می شود و با گذشت زمان و دگراداسیون مولکولهای کتوکونازول pH سوسپانسوینها افزایش می یابد. لازم به توضیح است که افزایش دمای محیط (دمای ]40 و C 70بررسی شد) موجب تسریع بروی ناپایداری می شود. با توجه به این مسائل فرمولاسیون سوسپانسیون کتوکونازول را در دمای C 25انجام دادیم. مدل های حاصل را در همین دما و به مدت یکماه از نظر پایداری فیزیکی بررسی نمودیم.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleفرمولاسیون و تهیه سوسپانسیون خوراکی کتوکونازول
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorفرید, جواد
dc.identifier.docno602030
dc.identifier.callno2864
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم