نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorابدالی, علیرضا
dc.date.accessioned2022-10-12T07:13:32Z
dc.date.available2022-10-12T07:13:32Z
dc.date.issued1401en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:80/xmlui/handle/123456789/67419
dc.description.abstractآنزیم ال-آسپاراژیناز هیدرولیز اسید آمینه غیر ضروری ال-آسپاراژین به اسید آسپارتیک و آمونیوم را تسریع می کند. سلول های لوسمی لنفوبلاستیک حاد و برخی از سلولهای توموری قادر به سنتز اسید آمینه آسپاراژین نیستند، درحالی که سلولهای طبیعی قادر به ساخت آسپاراژین مورد نیاز خود هستند. بنابراین سلول های لوسمیک به مقدار زیادی آسپاراژین نیاز دارند و زنده ماندن این سلولها وابسته به حضور آسپاراژین می باشد. بنابراین حضور تجزیه کننده های این اسید آمینه در گردش خون بیماران منجر به القای مرگ سلولی می شود. هدف: جداسازی آنزیم ال-آسپارژیناز از باکتری باسیلوس سوبتیلیس جدا شده از عسل بومی ایران . روش کار :در ابتدا باکتری های بهینه شده از نظر تولید آنزیم در محیط نوترینت براث در دمای 37 درجه سانتیگراد کشت داده می شوند. این محیط کشت حاوی مواد ضروری برای تولید آسپارژیناز می باشد.بعد از مرحله انکوباسیون به مدت 72 ساعت، محیط کشت حاوی آنزیم توسط سانتریفوژ با 6000 دور در دقیقه به مدت 20 دقیقه در دمای 4 درجه سانتیگراد از سلولها جدا می شود. میزان توتال پروتئین با روش برادفورد سنجیده می شود. در مرحله بعد با استفاده از پلی اتیلن گلیکول 6000 دالتون با درصد های مختلف و در pH های مختلف، ال-آسپارژیناز رسوب داده می شود و در پایان میزان جداسازی با استفاده از روش الکتروفورز بررسی می شود. یافته ها: پس از بررسی تمامی ژل ها و انطباق آنها با نمودار برادفورد، نتایج بدست آمده حاکی از غلظت بسیار پایین پروتئین های استخراج شده از نمونه ها می باشد که فقط در باکتری Kh2 که بیشترین میزان تولید آنزیم را در بین بقیه نمونه ها داشت و در pH برابر 6 و درصدهای 10 و 15 درصد PEG با وزن مولکولی 6 کیلودالتون باندهایی مشاهده شد.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازیen_US
dc.subjectباسیلوس سوبتیلیسen_US
dc.subjectبرادفوردen_US
dc.subjectپلی اتیلن گلیکولen_US
dc.subjectجداسازی پروتئینen_US
dc.subjectرسوب دهی با PEGen_US
dc.subjectال-آسپارژینازen_US
dc.titleجداسازی آنزیم ال-آسپارژیناز از باکتری های باسیلوس سوبتیلیس جدا شده از عسل بومی ایرانen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorاکبرزاده لاله, پروین
dc.contributor.supervisorدیلمقانی, آزیتا
dc.identifier.callno4253en_US
dc.description.disciplineداروسازیen_US
dc.description.degreeدکترای عمومیen_US


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم