Show simple item record

dc.contributor.authorالیاسی فر, بابک
dc.date.accessioned2020-02-25T09:17:45Z
dc.date.available2020-02-25T09:17:45Z
dc.date.issued1398en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/61643
dc.description.abstractآلفا آمیلاز و پروتئاز آنزیمی های هستند که کاربردهای بسیاری در پزشکی و صنعت دارند. یکی از محدودیت های آنزیم در صنعت عدم تحمل شرایط سخت مانند درجه حرارت بالا، pH و شرایط کم آب است. هدف: این مطالعه با هدف غربالگری میکروارگانیسم های تولید کننده آلفا آمیلاز و پروتئاز از عسل به عنوان یک محیط با فعالیت آبی کم و یک منبع مناسب برای جداسازی میکروارگانیسم های تولید کننده آنزیم های پایدار و مقرون به صرفه است. مواد و روش: از روش Plackett-Burman برای بررسی تولید آلفا آمیلاز باکتریایی دوازده فاکتور مؤثر از جمله pH، میزان تلقیح، دما، زمان، نشاسته ذرت، KH2PO4، پپتون، MgSO4 ، CaCl2 ، NaCl ، گلیسیرین و عصاره مخمر انتخاب شد. به منظور تولید آنزیم پروتئاز فاکتورهای همچون دما، زمان، پروتئین سویا، KH2PO4 ، MgSO4 ، CaCl2 ، NaCl ، گلیسیرین و غلظت گلوکز استفاده شد. پایداری آنزیم های باکتریایی جداسازی شده در شرایط مختلف pH و دمای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: از بین تمامی میکروارگانیسم های جدا شده، باسیلوس مگاتریوم و Bacillus safensis به ترتیب بیشترین میزان آلفا آمیلاز و پروتئاز را تولید کردند. بر اساس نتایج Box-Behnken بهترین شرایط برای تولید آلفا آمیلاز شامل دمای 35 درجه سانتیگراد ، 5 pH و نشاسته 40 گرم در لیتر برای پروتئاز دمای 35 درجه سانتیگراد، گلوکز 5/0 گرم در لیتر و پروتئین سویا 32/38 گرم در لیتر برای پروتئاز بود. پایداری آنزیم آلفا آمیلاز در pH 5 و طیف دمایی 40 درجه سانتیگراد تا 60 درجه سانتیگراد و برای پروتئاز pH در 9 و درجه حرارت در 50 درجه سانتیگراد نشان داد. نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان می دهد که آنزیم های جداسازی شده پتانسیل استفاده در فرآیندهای صنعتی را دارند.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازیen_US
dc.relation.isversionofhttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/61641en_US
dc.subjectروش Plackett-Burmanen_US
dc.subjectپروتئازen_US
dc.subjectآلفا آمیلازen_US
dc.subjectBox-Behnkenen_US
dc.subjectپایداری آنزیمen_US
dc.titleجداسازی و شناسایی مولکولی میکروارگانسیم های مولد آنزیم های پروتئاز و آمیلاز از عسل های غرب ایران و بهینه سازی رشد میکروارگانیسمهاen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorدیلمقانی, آزیتا
dc.contributor.supervisorیاری خسروشاهی, احمد
dc.identifier.callno131en_US
dc.description.disciplineبیوتکنولوژی داروییen_US
dc.description.degreeدکترای تخصصیen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record