• English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

جداسازی و شناسایی مولکولی میکروارگانسیم های مولد آنزیم های پروتئاز و آمیلاز از عسل های غرب ایران و بهینه سازی رشد میکروارگانیسمها

Thumbnail
نمایش/بازکردن
تمام متن بابک الیاسی فر.pdf (3.690Mb)
تاریخ
1398
نویسنده
الیاسی فر, بابک
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
آلفا آمیلاز و پروتئاز آنزیمی های هستند که کاربردهای بسیاری در پزشکی و صنعت دارند. یکی از محدودیت های آنزیم در صنعت عدم تحمل شرایط سخت مانند درجه حرارت بالا، pH و شرایط کم آب است. هدف: این مطالعه با هدف غربالگری میکروارگانیسم های تولید کننده آلفا آمیلاز و پروتئاز از عسل به عنوان یک محیط با فعالیت آبی کم و یک منبع مناسب برای جداسازی میکروارگانیسم های تولید کننده آنزیم های پایدار و مقرون به صرفه است. مواد و روش: از روش Plackett-Burman برای بررسی تولید آلفا آمیلاز باکتریایی دوازده فاکتور مؤثر از جمله pH، میزان تلقیح، دما، زمان، نشاسته ذرت، KH2PO4، پپتون، MgSO4 ، CaCl2 ، NaCl ، گلیسیرین و عصاره مخمر انتخاب شد. به منظور تولید آنزیم پروتئاز فاکتورهای همچون دما، زمان، پروتئین سویا، KH2PO4 ، MgSO4 ، CaCl2 ، NaCl ، گلیسیرین و غلظت گلوکز استفاده شد. پایداری آنزیم های باکتریایی جداسازی شده در شرایط مختلف pH و دمای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: از بین تمامی میکروارگانیسم های جدا شده، باسیلوس مگاتریوم و Bacillus safensis به ترتیب بیشترین میزان آلفا آمیلاز و پروتئاز را تولید کردند. بر اساس نتایج Box-Behnken بهترین شرایط برای تولید آلفا آمیلاز شامل دمای 35 درجه سانتیگراد ، 5 pH و نشاسته 40 گرم در لیتر برای پروتئاز دمای 35 درجه سانتیگراد، گلوکز 5/0 گرم در لیتر و پروتئین سویا 32/38 گرم در لیتر برای پروتئاز بود. پایداری آنزیم آلفا آمیلاز در pH 5 و طیف دمایی 40 درجه سانتیگراد تا 60 درجه سانتیگراد و برای پروتئاز pH در 9 و درجه حرارت در 50 درجه سانتیگراد نشان داد. نتیجه گیری: نتایج به دست آمده نشان می دهد که آنزیم های جداسازی شده پتانسیل استفاده در فرآیندهای صنعتی را دارند.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/61643
Collections
  • Theses(P)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV