Show simple item record

dc.contributor.authorمحمد ظهیر, شفیعی
dc.date.accessioned2020-02-12T08:30:56Z
dc.date.available2020-02-12T08:30:56Z
dc.date.issued1395en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/61461
dc.description.abstractهدف این مطالعه بررسی کارایی نشاسته مقاوم به هضم در اصلاح و تغییر فلورای گوارشی در بیماران مبتلا به نارسایی کلیه در مرحله نهایی که تحت دیالیز مزمن هستند میباشد.مواد و روش ها: در این مطالعه بالینی دو سوکور تعداد 20 بیمار تحت همودیالیز از بیماران مراجعه کننده به درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شدند. این بیماران به صورت تصادفی به دو گروه کنترول و درمان تقسیم شدند. بیماران گروه درمان، به مدت 2 ماه تحت درمان روزانه با 25 گرم نشاسته غنی از آمیلوز را دریافت کردند و در نهایت از نظر انالیز کمی comunity microbial دو گروه مورد مقایسه قرار گرفتند. یافته ها:در گروه کنترل تنها در سرده .spp .Prevotella , spp.Faecalibacterium تغییر معنی دار آماری دیده شد. در این گروه، دو سرده ذکر شده افزایش معنی دار آماری داشتند.در گروه مداخله در سرده Bacteroides.spp تفاوت معنی دار آماری به صورت کاهش کلنی های این سرده ایجاد شد.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکیen_US
dc.subjectنارسایی مزمن کلیهen_US
dc.subjectنشاسته مقاوم به هضمen_US
dc.titleاثرات استفاده از مواد غذایی غنی شده با کربوهیدرات های غیر قابل هضم و تخمیرپذیر بر روی میکروبیوم گوارشی در بیماران تحت همو دیالیز مزمنen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorطیبی خسروشاهی, حمید
dc.identifier.docno609338en_US
dc.identifier.callno9338en_US
dc.description.disciplineپزشکیen_US
dc.description.degreeدکترای عمومیen_US
dc.citation.reviewerطیبی خسروشاهی, حمید
dc.citation.reviewerاردلان, محمدرضا
dc.citation.reviewerاعتمادی, جلال
dc.citation.reviewerراثی هاشمی, صدرالدین


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record