• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

اثرات استفاده از مواد غذایی غنی شده با کربوهیدرات های غیر قابل هضم و تخمیرپذیر بر روی میکروبیوم گوارشی در بیماران تحت همو دیالیز مزمن

Thumbnail
نمایش/بازکردن
9338 (1).pdf (1.172Mb)
تاریخ
1395
نویسنده
محمد ظهیر, شفیعی
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
هدف این مطالعه بررسی کارایی نشاسته مقاوم به هضم در اصلاح و تغییر فلورای گوارشی در بیماران مبتلا به نارسایی کلیه در مرحله نهایی که تحت دیالیز مزمن هستند میباشد.مواد و روش ها: در این مطالعه بالینی دو سوکور تعداد 20 بیمار تحت همودیالیز از بیماران مراجعه کننده به درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب شدند. این بیماران به صورت تصادفی به دو گروه کنترول و درمان تقسیم شدند. بیماران گروه درمان، به مدت 2 ماه تحت درمان روزانه با 25 گرم نشاسته غنی از آمیلوز را دریافت کردند و در نهایت از نظر انالیز کمی comunity microbial دو گروه مورد مقایسه قرار گرفتند. یافته ها:در گروه کنترل تنها در سرده .spp .Prevotella , spp.Faecalibacterium تغییر معنی دار آماری دیده شد. در این گروه، دو سرده ذکر شده افزایش معنی دار آماری داشتند.در گروه مداخله در سرده Bacteroides.spp تفاوت معنی دار آماری به صورت کاهش کلنی های این سرده ایجاد شد.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/61461
Collections
  • Theses(M)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV