• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • TBZMED Published Academics Works
  • Published Articles
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • TBZMED Published Academics Works
  • Published Articles
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Factors influencing probiotic survival in ice cream: A review

Thumbnail
تاریخ
2012
نویسنده
Homayouni, A
Azizi, A
Javadi, M
Mahdipour, S
Ejtahed, H
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
Among the probiotic dairy products with live probiotics, non-fermented probiotic ice cream is a good vehicle for delivery of live probiotic cells to human intestinal tract because of its neutral pH and high total solids level which provides protection for the probiotic bacteria. On the other hand, harsh conditions of ice cream formulation and manufacturing (high osmotic pressure, high oxygen content in varies overruns and packaging materials, freezing and storage temperatures), acidic and alkaline conditions of human intestinal tract may reversely alter the probiotic survival. This study reviews the factors affecting probiotic survival in ice cream.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/54283
Collections
  • Published Articles

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV