Toggle navigation
English
Persian
Persian
English
Persian
ورود
Toggle navigation
مشاهده آیتم
صفحه اصلی مخزن دانش
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
مشاهده آیتم
صفحه اصلی مخزن دانش
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
بررسی اثر جایگزینی شکر با خرما و استویا بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی، رئولوژیکی و نمایه گلایسمی بستنی شیری
تاریخ
اسفند 1392
نویسنده
علیزاده, محمد
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
[بدون چکیده]
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35363
Collections
Theses(HN)
جستجوی مخزن
این مجموعه
مرور
همه مخزن
جامعه ها و مجموعه ها
براساس تاریخ انتشار
نویسنده ها
عنوانها
موضوع
این مجموعه
براساس تاریخ انتشار
نویسنده ها
عنوانها
موضوع
حساب من
ورود
ثبت نام