Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-24T10:45:25Z
dc.date.available2018-07-24T10:45:25Z
dc.date.issuedاسفند 1392
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35363
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر جایگزینی شکر با خرما و استویا بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی، رئولوژیکی و نمایه گلایسمی بستنی شیری
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorعلیزاده, محمد
dc.identifier.docno101160
dc.identifier.callno160/الف
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record