نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-15T07:06:30Z
dc.date.available2018-07-15T07:06:30Z
dc.date.issued1361
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27316
dc.description.abstractدر این رساله ابتدا کلیاتی در مورد موسیلاژها، موارد استفاده واثرات فارماکولوژیکی این مواد بیان شده است. سپس به انواع روشهای استخراج، خالص سازی، بررسی ساختمان و مقدار موسیلاژها به طور خلاصه اشاره شده است. در بخش کارهای عملی به منظو راستخراج موسیلاژ، دو گیاه شنبلیله وختمی مورد بررسی قرار گرفت. از آنجائی که مقدار موسیلاژ استخراج شده از ریشه گیاه ختمی ناچیز بود، موسیلاژ حاصل فقط اندازه گیری وزنی شد. مراحل دیگر آزمایش شامل تعیین نوع قندها و اندازه گیری کمی بر روی موسیلاژ شنبلیله انجام گردید. دانههای شنبلیله حاوی مقادیر بالای موسیلاژ میباشند. از روش M.S.Karawy برای استخراج این موسیلاژ استفاده شد و پس از خشک کردن و اندازهگیری وزنی موسیلاژ برای شناسایی نوع قندها موسیلاژ حاصل هیدورلیز گردید و سپس به کمک روش TLC و بااستفاده از معرف تیمول نوع قندهای آن گزیلوز ، گالاکتوز و مانوز تشخیص داده شد. همچنین به کمک طیف گیری IR مشخص گردید که این موسیلاژ فاقد گروههای کربوکسیل می باشد. در اندازهگیری کمی قندها از روش رنگ سنجی با معرف آنیلین هیدروژن فتالات و با استفاده از کرماتوگرافی کاغذی استفاده شد و درصد قندهای موسیلاژ شنبلیله به صورت زیر تعیین گردید.2156 ,گالاکتوز،5686 ,مانوز،035 ,گریلوز.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleبررسی روشهای اندازه گیری موسیلاژ در گیاهان
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorناظمیه, حسین
dc.identifier.docno602070
dc.identifier.callno2875
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم