• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

بررسی روشهای اندازه گیری موسیلاژ در گیاهان

Thumbnail
تاریخ
1361
نویسنده
ناظمیه, حسین
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
در این رساله ابتدا کلیاتی در مورد موسیلاژها، موارد استفاده واثرات فارماکولوژیکی این مواد بیان شده است. سپس به انواع روشهای استخراج، خالص سازی، بررسی ساختمان و مقدار موسیلاژها به طور خلاصه اشاره شده است. در بخش کارهای عملی به منظو راستخراج موسیلاژ، دو گیاه شنبلیله وختمی مورد بررسی قرار گرفت. از آنجائی که مقدار موسیلاژ استخراج شده از ریشه گیاه ختمی ناچیز بود، موسیلاژ حاصل فقط اندازه گیری وزنی شد. مراحل دیگر آزمایش شامل تعیین نوع قندها و اندازه گیری کمی بر روی موسیلاژ شنبلیله انجام گردید. دانههای شنبلیله حاوی مقادیر بالای موسیلاژ میباشند. از روش M.S.Karawy برای استخراج این موسیلاژ استفاده شد و پس از خشک کردن و اندازهگیری وزنی موسیلاژ برای شناسایی نوع قندها موسیلاژ حاصل هیدورلیز گردید و سپس به کمک روش TLC و بااستفاده از معرف تیمول نوع قندهای آن گزیلوز ، گالاکتوز و مانوز تشخیص داده شد. همچنین به کمک طیف گیری IR مشخص گردید که این موسیلاژ فاقد گروههای کربوکسیل می باشد. در اندازهگیری کمی قندها از روش رنگ سنجی با معرف آنیلین هیدروژن فتالات و با استفاده از کرماتوگرافی کاغذی استفاده شد و درصد قندهای موسیلاژ شنبلیله به صورت زیر تعیین گردید.2156 ,گالاکتوز،5686 ,مانوز،035 ,گریلوز.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27316
Collections
  • Theses(P)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV