نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorبنیادی, محمدرضا
dc.date.accessioned2018-07-13T09:51:11Z
dc.date.available2018-07-13T09:51:11Z
dc.date.issued1390
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/20719
dc.description.abstractهدف از این مطالعه، بررسی فراوانی آلرژی غذایی دربیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر و تاثیر قطع آلرژی غذایی مسبب بر علایم بیماری می باشد.در یک مطالعه کارآزمایی بالینی قبل و بعد، 100 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر بوده و شرایط ورود به مطالعه را داشتند، مورد بررسی قرار گرفتند. آلرژی غذایی و نوع آن در این بیماران مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر قطع غذای مسبب آلرژی بمدت یکماه بر روی کیفیت زندگی بیماران، شدت درد و علایم بیماری در بیماران با آلرژی مثبت مورد بررسی قرار گرفت. میانگین سنی کل بیماران مورد بررسی، 2/7 5/31 سال بود که در محدوده سنی 43-15 سال قرار داشتند. آنتی بادی اختصاصی بر علیه ماده غذایی آلرژن در 31 نفر (31 درصد) مثبت بود. میانگین طول مدت بیماری در بیماران با آلرژی غذایی 6/4 5/4 سال و در گروه آلرژی منفی، 9/2 5/3 سال بود که تفاوت آن از لحاظ آماری معنی دار نبود(21/0= P). تغییرات مربوط به کیفیت زندگی بیماران آلرژی مثبت بعد از یکماه پرهیز از غذای مسبب آلرژی به لحاظ آماری معنی دار بود(0001/0= P) ولی تغییرات مربوط به علایم بیماری از قبیل شدت دفع بلغم و گاز معنی دار نبود(18/0= P و 06/0= P).
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleفراوانی آلرژی غذایی دربیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر و تاثیر قطع آلرژی غذایی مسبب بر علایم بیماری
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorفتاحی, ابراهیم
dc.identifier.docno606824
dc.identifier.callno6824
dc.description.degreeدکترای تخصصی بیماری های داخلی


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم