• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

فراوانی آلرژی غذایی دربیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر و تاثیر قطع آلرژی غذایی مسبب بر علایم بیماری

Thumbnail
تاریخ
1390
نویسنده
بنیادی, محمدرضا
فتاحی, ابراهیم
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
هدف از این مطالعه، بررسی فراوانی آلرژی غذایی دربیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر و تاثیر قطع آلرژی غذایی مسبب بر علایم بیماری می باشد.در یک مطالعه کارآزمایی بالینی قبل و بعد، 100 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر بوده و شرایط ورود به مطالعه را داشتند، مورد بررسی قرار گرفتند. آلرژی غذایی و نوع آن در این بیماران مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر قطع غذای مسبب آلرژی بمدت یکماه بر روی کیفیت زندگی بیماران، شدت درد و علایم بیماری در بیماران با آلرژی مثبت مورد بررسی قرار گرفت. میانگین سنی کل بیماران مورد بررسی، 2/7 5/31 سال بود که در محدوده سنی 43-15 سال قرار داشتند. آنتی بادی اختصاصی بر علیه ماده غذایی آلرژن در 31 نفر (31 درصد) مثبت بود. میانگین طول مدت بیماری در بیماران با آلرژی غذایی 6/4 5/4 سال و در گروه آلرژی منفی، 9/2 5/3 سال بود که تفاوت آن از لحاظ آماری معنی دار نبود(21/0= P). تغییرات مربوط به کیفیت زندگی بیماران آلرژی مثبت بعد از یکماه پرهیز از غذای مسبب آلرژی به لحاظ آماری معنی دار بود(0001/0= P) ولی تغییرات مربوط به علایم بیماری از قبیل شدت دفع بلغم و گاز معنی دار نبود(18/0= P و 06/0= P).
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/20719
Collections
  • Theses(M)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV