dc.contributor.advisor | صفائیان, عبدالرسول | |
dc.date.accessioned | 2018-07-13T09:46:51Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T09:46:51Z | |
dc.date.issued | 1389 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/20013 | |
dc.description.abstract | هدف مطالعه حاضر شناسایی انگل توکسوپلاسما گوندی و تعیین ژنوتایپ های آن در محصولات گوشتی منطقه می باشد. در این مطالعه 164 فرآورده گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب) از کارخانجات استان آذربایجانشرقی جمع آوری شده و پس از استخراج DNA با روش Nested-PCR و پرایمر های اختصاصی SAG2 مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های مثبت پس از تخلیص تحت تاثیر آنزیمهای محدود آلاثر SAU3A1, CFO1 قرار گرفت.بر اساس نتایج حاصل در (39%) 64 نمونه ها انگل توکسوپلاسما شناسایی شد که به ترتیب(8/32%) 21 مورد مثبت در نمونه های کباب، (25%) 16 مورد مثبت در نمونه های کالباس، (8/21%) 14 مورد مثبت در نمونه های همبرگر، (3/20%) 13 مورد مثبت در نمونه های سوسیس تشخیص داده شد. بررسی ژنوتایپ نمونه های مثبت نشان داد که همه آنها دارای تیپ I بوده وهیچ موردی از تیپ II و III مشاهده نشد. | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی | |
dc.title | بررسی آلودگی انگل توکسوپلاسما گوندی در فرآورده های گوشتی در استان آذربایجان شرقی به روش PCR | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | فلاح, اسماعیل | |
dc.contributor.supervisor | فرج نیا, صفر | |
dc.identifier.docno | 606612 | |
dc.identifier.callno | 6612 | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد انگل شناسی | |