نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorصفائیان, عبدالرسول
dc.date.accessioned2018-07-13T09:46:51Z
dc.date.available2018-07-13T09:46:51Z
dc.date.issued1389
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/20013
dc.description.abstractهدف مطالعه حاضر شناسایی انگل توکسوپلاسما گوندی و تعیین ژنوتایپ های آن در محصولات گوشتی منطقه می باشد. در این مطالعه 164 فرآورده گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب) از کارخانجات استان آذربایجانشرقی جمع آوری شده و پس از استخراج DNA با روش Nested-PCR و پرایمر های اختصاصی SAG2 مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های مثبت پس از تخلیص تحت تاثیر آنزیمهای محدود آلاثر SAU3A1, CFO1 قرار گرفت.بر اساس نتایج حاصل در (39%) 64 نمونه ها انگل توکسوپلاسما شناسایی شد که به ترتیب(8/32%) 21 مورد مثبت در نمونه های کباب، (25%) 16 مورد مثبت در نمونه های کالباس، (8/21%) 14 مورد مثبت در نمونه های همبرگر، (3/20%) 13 مورد مثبت در نمونه های سوسیس تشخیص داده شد. بررسی ژنوتایپ نمونه های مثبت نشان داد که همه آنها دارای تیپ I بوده وهیچ موردی از تیپ II و III مشاهده نشد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleبررسی آلودگی انگل توکسوپلاسما گوندی در فرآورده های گوشتی در استان آذربایجان شرقی به روش PCR
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorفلاح, اسماعیل
dc.contributor.supervisorفرج نیا, صفر
dc.identifier.docno606612
dc.identifier.callno6612
dc.description.degreeکارشناسی ارشد انگل شناسی


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم