• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

بررسی آلودگی انگل توکسوپلاسما گوندی در فرآورده های گوشتی در استان آذربایجان شرقی به روش PCR

Thumbnail
تاریخ
1389
نویسنده
صفائیان, عبدالرسول
فلاح, اسماعیل
فرج نیا, صفر
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
هدف مطالعه حاضر شناسایی انگل توکسوپلاسما گوندی و تعیین ژنوتایپ های آن در محصولات گوشتی منطقه می باشد. در این مطالعه 164 فرآورده گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و کباب) از کارخانجات استان آذربایجانشرقی جمع آوری شده و پس از استخراج DNA با روش Nested-PCR و پرایمر های اختصاصی SAG2 مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های مثبت پس از تخلیص تحت تاثیر آنزیمهای محدود آلاثر SAU3A1, CFO1 قرار گرفت.بر اساس نتایج حاصل در (39%) 64 نمونه ها انگل توکسوپلاسما شناسایی شد که به ترتیب(8/32%) 21 مورد مثبت در نمونه های کباب، (25%) 16 مورد مثبت در نمونه های کالباس، (8/21%) 14 مورد مثبت در نمونه های همبرگر، (3/20%) 13 مورد مثبت در نمونه های سوسیس تشخیص داده شد. بررسی ژنوتایپ نمونه های مثبت نشان داد که همه آنها دارای تیپ I بوده وهیچ موردی از تیپ II و III مشاهده نشد.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/20013
Collections
  • Theses(M)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV