نقش تغذیه در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی نقش تغذیه در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد در سال به تعدا بیمار وارد مطالعه آینده نگر توصی1383تحلیلی شدند ا90ریت بیماران در رده سنی سال قرار داشتند و اکثریت آنان را زنان تشکیل می دادند افراد بصورت تصادفی به گروه تق4060شدند گروه شاهد که مداخلهای روی آنها صورت نگرفت گروه اول که روزانه لیوان شیر مصرف می کردند گروه دوم ک3 در هفته وعده غذای ماهی1مصرف می کردند فعالیت بیماری توسط فاکتور مورد بررسی قرار گرفت2 خستگی، آرترالژی، مدت خشک3 صبحگاهی، تعداد مفاصل دارای محدودی3 حرکتی. سپس بعد از یکماه بیمارا2 دوباره بررسی شدند با استفاده از تست آماری Ttest، تحلیل های لازم و مقایسه 4ین رژیم های غذایی انجام شد از نظر آماری1با