نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
dc.date.accessioned | 2018-07-13T09:14:49Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T09:14:49Z | |
dc.date.issued | 1380 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18357 | |
dc.description.abstract | هدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد بیمار آرتریت روماتوئید بطور تصادفی انتخاب ش180 اکثریت بیماران در رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه گوشت و تخم مرغ ا4060عنی داری روی علایم بیماری نداشت در مقایسه با یکدیگر، گوشت گاو10اعث تش1ید علایم مفصلی و گوشت ماهی باعث تخفیف آن می شد خرما، بطورمعنی داری باعث تخفیف علایم مفصلی می شد سبزیجات، هویج و کرفس بطور جزئی باعث تخفیف علایم مفصلی می شدند سیر اثر معنی داری در تخفیف علایم داشت همچنین روغن زیتون علایم مفصلی را تخفیف می داد. | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی | |
dc.title | نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | برزگر جلالی, شهریار | |
dc.identifier.docno | 604474 | |
dc.identifier.callno | 4474 | |
dc.description.degree | دکتری پزشکی |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |