• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید

Thumbnail
تاریخ
1380
نویسنده
برزگر جلالی, شهریار
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
هدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد بیمار آرتریت روماتوئید بطور تصادفی انتخاب ش180 اکثریت بیماران در رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه گوشت و تخم مرغ ا4060عنی داری روی علایم بیماری نداشت در مقایسه با یکدیگر، گوشت گاو10اعث تش1ید علایم مفصلی و گوشت ماهی باعث تخفیف آن می شد خرما، بطورمعنی داری باعث تخفیف علایم مفصلی می شد سبزیجات، هویج و کرفس بطور جزئی باعث تخفیف علایم مفصلی می شدند سیر اثر معنی داری در تخفیف علایم داشت همچنین روغن زیتون علایم مفصلی را تخفیف می داد.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18357
Collections
  • Theses(M)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV