Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-13T09:14:49Z
dc.date.available2018-07-13T09:14:49Z
dc.date.issued1380
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18357
dc.description.abstractهدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد بیمار آرتریت روماتوئید بطور تصادفی انتخاب ش180 اکثریت بیماران در رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه گوشت و تخم مرغ ا4060عنی داری روی علایم بیماری نداشت در مقایسه با یکدیگر، گوشت گاو10اعث تش1ید علایم مفصلی و گوشت ماهی باعث تخفیف آن می شد خرما، بطورمعنی داری باعث تخفیف علایم مفصلی می شد سبزیجات، هویج و کرفس بطور جزئی باعث تخفیف علایم مفصلی می شدند سیر اثر معنی داری در تخفیف علایم داشت همچنین روغن زیتون علایم مفصلی را تخفیف می داد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleنقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorبرزگر جلالی, شهریار
dc.identifier.docno604474
dc.identifier.callno4474
dc.description.degreeدکتری پزشکی


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record