• English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

بررسی خواص ضدمیکروبی پلیمرپکتین همراه با مواد بیواکتیو پلی فنولی

Thumbnail
View/Open
sana babazadeh.pdf (2.625Mb)
Date
1403
Author
بابازاده, ثنا
Metadata
Show full item record
Abstract
مقدمه: میکروب‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک چالشی فزاینده برای سلامت پوست ایجاد می‌کنند. این امر موجب تحقیق در مورد جایگزین‌های طبیعی ضدمیکروبی شده است. پلی‌ساکاریدهای گیاهی، به‌ویژه پکتین، در این زمینه امیدوارکننده هستند. اصلاح پکتین با ترکیبات پلی‌فنولی، مانند ترکیباتی که در عصاره دانه انگور یافت می‌شوند، کارایی ضد میکروبی آن را افزایش داده و طیف فعالیت آن را گسترش می‌دهد. این ترکیبات طبیعی و سازگار با محیط زیست، پتانسیل توسعه درمان‌های جدید پوستی را برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی و بهبود زخم‌ها ارائه می‌دهند. تحقیقات جاری به دنبال بهره‌برداری کامل از پتانسیل این ترکیبات برای پیشبرد نتایج سلامت پوست است.اهداف طرح: هدف در این مطالعه، ایجاد یک محصول طبیعی با خواص ضدمیکروبی بود که بتواند به طور بالقوه برای ترمیم زخم‌های پوستی استفاده شود، از عفونت‌های پیچیده پوستی جلوگیری کند و بر موانع ناشی از مقاومت میکروبی غلبه نماید.روش اجرا: فرآیند با اکسیداسیون پکتین با استفاده از سدیم پریدات برای ایجاد پکتین دی‌آلدهید آغاز شد که سپس از طریق دیالیز خالص‌سازی و فریز-درای گردید. پکتین آمینه شده با واکنش پکتین دی‌آلدهید با دودسیل‌آمین تحت حرارت و تقطیر تولید شد.پکتین آمینه شده در(TCA) حل شد و با محلول PVA در نسبت‌های مختلف ترکیب گردید. با استفاده از تکنیک الکتروریسی، نانوالیاف با غلظت‌های متفاوت پکتین آمینه شده ساخته شد. برای افزایش اثربخشی ضدمیکروبی، عصاره دانه انگور به نانوالیاف اضافه شد. خواص ضدمیکروبی نانوالیاف با استفاده از روش انتشار دیسک در برابر سویه‌های میکروبی بیماری‌زای انتخاب شده مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج: هاله‌های عدم رشد قابل توجهی توسط نانوالیاف پکتین اصلاح شده مشاهده شد و ارزیابی‌های آن در فصل‌های بعدی ارائه شده است.بحث: پس از تولید نانوالیاف حاوی غلظت‌های مختلف پکتین، PVA و عصاره دانه انگور، از آزمون انتشار دیسک برای ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی این مواد استفاده شد.
URI
https://dspace.tbzmed.ac.ir:443/xmlui/handle/123456789/71261
Collections
  • Theses(P)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV