• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

تهیه نانوساختارهای لیپیدی از عصاره های دانه های انگور (Grape seeds) و بررسی اثر ضد سرطانی آنها در محیط برون تن بر روی سلولهای عامل سرطان پوست A-375

Thumbnail
نمایش/بازکردن
Mohammadreza- Bagheri Karimi.pdf (1.892Mb)
تاریخ
1402
نویسنده
باقری کریمی, محمدرضا
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
استرس اکسیداتیو به عنوان یکی فاکتور های مهم در ابتلا و پیشرفت بیماری سرطان شناخته میشود. در طول دهه اخیر، فعالیت آنتی اکسیدانی منحصر به فرد عصاره هسته انگور محققان را ملزم کرده است که تأثیرات این فرآورده طبیعی را در بیماری های مختلف مورد ارزیابی قرار دهند و تأثیرات مثبتی را در بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و برخی سرطان ها مشاهده کنند. نانوساختار های لیپیدی از نانوپارتیکل های زیست سازگار با uptake سلولی بالا می باشد که برای دارورسانی این عصاره گیاهی انتخاب شده اند. هدف: این مطالعه به منظور بررسی تاثیر دارورسانی عصاره هسته انگور توسط نانوساختار های لیپیدی بر روی سمیت این عصاره بر روی رده سلولی سرطان ملانوما طراحی شده است. مواد و روش کار: در این مطالعه پس از عصاره گیری از هسته انگوربه روش سوکسله به ترتیب با سه حلال ان هگزان، دی کلرومتان، و متانول، فرآورده های حاصل در نانوساختارهای لیپیدی لود شده و پس از بررسی مورفولوژی و میزان بارگذاری دارو تست MTT بر روی روده سلولی سرطانی انجام پذیرفت و در نهایت میزان زنده مانی سلولی و IC50 محاسبه شد. نتایج:با بررسی وزنی نمونه های خشک شده پس از عصاره گیری نمونه های گیاهی و بررسی سمیت سلولی آنها، حلال متانول به عنوان حلال انتخابی جهت استخراج استفاده شد. نانوساختارهای لودشده با دارو از فعالیت آنتی اکسیدانی بالا، پایداری قابل ملاحظه ای برخوردار می باشند و نتایج حاصل از تست MTT به وضوح کاهش IC50 و افزایش سمیت سلولی به دنبال لود شدن در نانوذرات را نشان میدهد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج تست MTT، میزان زنده مانی سلولی و IC50 نانوساختارهای لیپیدی لود شده با عصاره هسته انگور از عصاره این فرآورده کمتر بود.
URI
https://dspace.tbzmed.ac.ir:443/xmlui/handle/123456789/70243
Collections
  • Theses(P)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV