بررسی رضایتمندی دانشجویان از آموزش های مجازی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تبریز
Abstract
خلاصه فارسی
مقدمه: از اواخر سال 2019 بود که بیماری جدید با نام کووید 19 در ووهان چین بروز کرده و طی چند ماه تبدیل به همه گیری شد و بسیاری از مراکز از جمله دانشگاه ها و موسسات آموزشی را به تعطیلی کشاند و آموزش ها را به صورت مجازی کرد. پژوهش حاضر با هدف بررسی رضایتمندی دانشجویان از آموزش های مجازی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تبریز در سال 1400 انجام شد.
مواد و روش کار: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی مقطعی است که طی ماه های مرداد تا آبان سال 1400 انجام گردیده است. جامعه هدف دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی میباشد و حجم نمونه براساس فرمول کوکران 95 بدست امد و نمونه گیری به روش در دسترس صورت پذیرفت. پرسشنامه ای برگرفته از مطالعات پیشین مورد استفاده قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS version24 استفاده شده است.
یافتهها: میزان رضایت کلی از روشهای یادگیری الکترونیکی 19.3 خیلی زیاد، 21.33 درصد زیاد، 36.55 درصد متوسط، 12.60 درصد کم و 10.22 درصد خیلی کم عنوان شده است.
نتیجهگیری: امارهای بدست امده نشان می دهد که وضعیت ارائه اموزش های مجازی دارای وضعیت مناسبی نمی باشد. به نظر میرسد دلیل عمده نارضایتی از آموزش مجازی مربوط به روش های یادگیری الکترونیکی، سامانه و زیرساخت های موجود می باشد.