• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

استخراج و مشتق سازی هم زمان برخی اسید های چرب کوتاه زنجیر و اندازه گیری میزان آن ها در نمونه های آبمیوه و محصولات لبنی تخمیری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی

Thumbnail
نمایش/بازکردن
نهایی اسدی.pdf (3.417Mb)
تاریخ
1400
نویسنده
اسدی, فاطمه
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
مقدمه: موادغذایی در اثر عوامل مختلف مانند رطوبت ، دما و زمان ماندگاری فاسد می شوند که این فساد منجر به تولید برخی از مواد شیمیایی و عوامل میکروبی می شود. اسیدهای چرب کوتاه زنجیر یک دسته از مواد شیمیایی که در اثر فعالیت باکتری ها در موادغذایی و فرآیند تخمیر مواد لبنی مانند پنیرو دوغ تولید می شوند. هدف: هدف از این مطالعه تلفیق روش های میکرو استخراج مایع -مایع کمک شده با هوا و میکرو استخراج مایع -مایع کروماتوگرافی گازی یونیزاسیون شعله ای برای استخراج، مشتق سازی اندازه گیری همزمان پنج اسید چرب کوتاه زنجیره شامل اسید استیک، اسید پروپیونیک، اسید بوتیریک، والریک اسید و کاپروئیک اسید در آب میوه و دوغ استفاده شد. مواد و روش: پژوهش حاضر شامل دو بخش کلی می¬باشد، که در بخش اول از بوتیل کلروفرمات به عنوان حلال استخراج کننده / مشتق ساز طی فرآیند میکرواستخراج مایع – مایع کمک شده با هوا بهره گرفته شد. درحالیکه در بخش دوم از 2- بوتانول به عنوان حلال پخش کننده و مشتق ساز طی فرآیند میکرواستخراج مایع – مایع پخشی استفاده شد. یافته ها : در بخش اول کار پژوهشی ، تحت شرایط بهینه استخراج مقادیر تشخیص در محدوده ۹/۶ -۲/۳ نانوگرم بر میلی لیتر و حد اندازه گیری در محدوده ی ۸/۱۰-۴/۳۲ نانوگرم بر میلی لیتر و فاکتور تغلیظ ۱۸۵۲-۱۱۲۶ به دست آمد. در بخش دوم ،مقادیر تشخیص در محدوده ۸۹/۰-۶/۶ و حد اندازه گیری در محدوده ی ۱/۳-۳/۲۲ و فاکتور تغلیظ در محدوده ی ۳۶۰-۴۶۵ به دست آمدند که نشان دهنده ی کارایی بالای روش پیشنهادی است. نتیجه گیری : این روش EF ، EnF وER بالا ، LOD ها و LOQ های کم ، تکرارپذیری خوب ، خطی بودن گسترده و اثر ماتریکس ناچیز را نشان داد.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/65565
Collections
  • Theses(P)

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV