بررسی میزان پذیرش فناوری پورتال در سازمان های مردم نهاد مرتبط با سلامت شهر تبریز
Abstract
مقدمه
تعامل بین سازمان های مردم نهاد جزو ضروریات می باشد. پورتال تکنولوژی موثری در این مسیر جهت ایجاد فرایند تعاملی بین سازمان های مردم نهاد می باشد. لذا این مطالعه بر آن است تا پذیرش فناوری پورتال را قبل و بعد از آموزش در سازمان های مردم نهاد مرتبط با سلامت در شهر تبریز بررسی نماید.
روش کار
پژوهش حاضر یک مطالعه مداخله ای و از نوع كاربردي است. جامعه پژوهش تعداد 30 نفر از کارکنان چند سازمان مردم نهاد مرتبط با سلامت شهر تبریز می باشد که به عنوان نمونه انتخاب شده و میزان پذیرش فناوری پورتال قبل و بعد از آموزش بررسی شد. تجزيه و تحليل داده ها در قالب آمار توصیفی (فراوانی و درصد)- استنباطی (تی زوجی) با نرم افزار SPSS انجام شد.
نتایج
نتايج حاصل از مطالعه نشان داد که قبل و بعد از آموزش کارکنان، تفاوت معنی داری در پذیرش فناوری پورتال وجود داشت. بنا بر تحليل داده ها، در مورد خودکارآمدی و نگرش به آموزش الکترونیکی رابطه معنی داری بین قبل و بعد از برگزاری کارگاه وجود داشت.
نتیجه گیری
بر اساس مطالعه میزان پذیرش فناوری با آموزش ارتباط مستقیمی دارد. با توجه به تأثير معنادار برگزاری کارگاه آموزشی پورتال بر خود کارآمدی و نگرش به آموزش الکترونیکی کارکنان سازمان های مردم نهاد مورد مطالعه پیشنهاد می گردد که برنامه ریزی هایی برای این نوع آموزش ها صورت پذیرد. این نوع آموزش ها منجر به سهولت امور شده و همچنین کیفیت استفاده از فناوری های الکترونیکی از قبیل پورتال را ارتقا می دهد.