• English
    • Persian
  • Persian 
    • English
    • Persian
  • ورود
مشاهده آیتم 
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • TBZMED Published Academics Works
  • Published Articles
  • مشاهده آیتم
  •   صفحه اصلی مخزن دانش
  • TBZMED Published Academics Works
  • Published Articles
  • مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Application of supercritical fluids in cholesterol extraction from foodstuffs: a review

Thumbnail
تاریخ
2018
نویسنده
Pourmortazavi, SM
Saghafi, Z
Ehsani, A
Yousefi, M
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
Various innovations have so far been devised to extract cholesterol from foods. Achieving a supercritical fluid is perhaps one of the greatest human successes in the field of extraction from foodstuffs in last 2 decades. Supercritical fluid extraction (SFE) offers a rapid, environment-friendly and selective method for extracting cholesterol from foods. This review aims at investigating the application of supercritical fluids in extraction of cholesterol. Various factors affecting the SFE, collection systems, examples of cholesterol extraction and SFE benefits are some of the issues discussed in this study.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/44108
Collections
  • Published Articles

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

مرور

همه مخزنجامعه ها و مجموعه هابراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوعاین مجموعهبراساس تاریخ انتشارنویسنده هاعنوانهاموضوع

حساب من

ورودثبت نام

مخزن دانش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نرم افزار دی اسپیس، کپی رایت 2018 ©  
تماس با ما | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV