Toggle navigation
English
Persian
English
Persian
Persian
English
Persian
English
Persian
ورود
Toggle navigation
مشاهده آیتم
صفحه اصلی مخزن دانش
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
مشاهده آیتم
صفحه اصلی مخزن دانش
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
مشاهده آیتم
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
تولید روغن فراسودمند حاصل از مخلوط روغن های بزرک، کنجد و زیتون و بررسی ویژگی های کیفی آن در طی زمان نگهداری
نویسنده
هاشم پور بالترک, فتانه
Metadata
نمایش پرونده کامل آیتم
چکیده
[بدون چکیده]
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35518
Collections
Theses(HN)
جستجوی مخزن
این مجموعه
مرور
همه مخزن
جامعه ها و مجموعه ها
براساس تاریخ انتشار
نویسنده ها
عنوانها
موضوع
این مجموعه
براساس تاریخ انتشار
نویسنده ها
عنوانها
موضوع
حساب من
ورود
ثبت نام