Toggle navigation
English
Persian
English
English
Persian
Login
Toggle navigation
View Item
KR-TBZMED Home
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
View Item
KR-TBZMED Home
School of Health and Nutrition
Theses(HN)
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ارزیابی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتو باسیلوس کازئی و بررسی زنده ماندنی آن در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
Date
1393
Author
همایونی راد, عزیز
عارف حسینی, سید رفیع
Metadata
Show full item record
Abstract
[بدون چکیده]
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35430
Collections
Theses(HN)
Search KR-TBZMED
This Collection
Browse
All of KR-TBZMED
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register