بررسی اثرعوامل محیطی بر محلول سازی آنتی بادی تک زنجیره ای نوترکیب ضدفاکتور نکروز دهنده توموری آلفای ( TNF-a ) تولید شده در اشرشیاکلی
Abstract
به طور کل می¬توان نتیجه گرفت که دمای پایین محیط کشت در حضور غلظتهای پایین القاگر در مدتزمان طولانی یا افزودن منیزیم به محیطکشت کاراترین عناصر محیطی مطالعه شده جهت حداکثر محلولسازی پروتئین نوترکیب (GST-hD2) می¬باشند. همچنین شوک اسمزی موجب بیان بسیار جزئی در فرم محلول پروتئین نوترکیب گردید. سایر عناصر محیطی مطالعه شده تاثیر قابل توجهی بر بیان محلول پروتئین نوترکیب دیده نشد.