• English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

فرمولاسیون ویتامین B1 300 میلی گرمی وبررسی پایداری آن

Thumbnail
Date
1380
Author
علی نخودچی, هادی ولیزادهایلخچی
حسن زاده, داود
Metadata
Show full item record
Abstract
ویتامین B1 دارویی است که پایداری آن در حضور آب کاهش می یابد همچنین در محیط قلیایی نیز پایداری آن کم می شود. کمبود این ویتامین باعث بیماری بری بری می شود. عمده ترین منابع این ویتامین غلات کامل، چگر و نخود و لوبیا می باشد. در فرمولاسیون ویتامین B1 از لاکتوز به عنوان دیلوانت، نشاسته بعنوان دزانتگران، PVP بعنوان بایندر و استئارات منیزیم بعنوان لوبریفیانت استفاده شد. برای مقایسه فرمولاسیونها چند فرمولاسیون با درصد های مختلف PVP انجام گرفت. و با مطالعه تست های ارزیابی قرصها، بهترین فرمولاسیون که شامل5 ,PVP بود، انتخاب گردید. در مطالعه پایداری و تخمین عمر مفید دارو فرمولاسیونها در آونهایی با دمای40 ، 50 و 60 درجه سانتی گراد قرار داده شدند و با نمونه برداری در زمانهای مختلف اقدام به مطالعه پایداری آنها گردید. روشهای آنالیز دارو شامل کلریمتری و UV و HPLC می باشد که HPLC به عنوان بهترین روش ارزیابی دارو می باشد. در روش HPLC موبایل فاز شامل20 ,متانول و80 ,حجمی بافر KH2PO4 01نرمال می باشد که pH آن در حدود 3 می باشد، پس از تعیین درصد داروهای تخریب نشده و با استفاده از تست های پایداری تسریع شده از روش آرینوس استفاده کرده وعمر مفید دارو را تخمین نمودیم که درحدود سه سال و دو ماه تعیین شد.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27406
Collections
  • Theses(P)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV