• English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Pharmacy
  • Theses(P)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

فرمولاسیون و تهیه سوسپانسیون خوراکی کتوکونازول

Thumbnail
Date
1379
Author
فرید, جواد
Metadata
Show full item record
Abstract
کتوکونازول یک ترکیب ایمیدازولی است که به عنوان ضدقارچ، ضدمیکروب و ضدویروس ایدز عمل میکند. البته بیشتر بعنوان ضد قارچ بصورت موضعی و سیستمیک کاربرد دارد. با استفاده از الگوی فرمولاسیون که در Vidal آمده است به تهیه سوسپانسیون کتوکونازول کردیم. طی مراحل ساخت با مشکل ناپایداری مولکول کتوکونازول در محیط مایی و تغییر pH سوسپانسیون ها مواجه شدیم. با بررسی تاثیر pH در محدوده 19 نتیجه گیری شد که مسیر اصلی دگراداسیون کتوکونازول کاتالیز اسیدی می باشد. ناپایداری (بصورت تغییر رنگ سوسپانسیونها به صورتی) در pH اسیدی شروع می شود و با گذشت زمان و دگراداسیون مولکولهای کتوکونازول pH سوسپانسوینها افزایش می یابد. لازم به توضیح است که افزایش دمای محیط (دمای ]40 و C 70بررسی شد) موجب تسریع بروی ناپایداری می شود. با توجه به این مسائل فرمولاسیون سوسپانسیون کتوکونازول را در دمای C 25انجام دادیم. مدل های حاصل را در همین دما و به مدت یکماه از نظر پایداری فیزیکی بررسی نمودیم.
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27281
Collections
  • Theses(P)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV