بررسی آنتوسیانوزیدهای انگورقرمز .Vitis Vinifera L
Abstract
هدفازاین بررسیاستخراج،جداسازیوشناسایی ساختمانآنتوسیانینهای انگورقرمزکولیتوارقرهشیرهازیکیازتاکستانهایارومیهمیباشد.بههمین منظورپسازجمعآوریوخشک نمودن میوهاین گیاهتحت شرایط دمایآزمایشگاهیودورازنورمستقیم،اقدامبهعصارهگیریبامتانولحاوی01,HCLغلیظ نمودیم.وجداسازیاین ترکیباتبااستفادهازروشTLCتحت شرایط جاذب سلولزمیکروکریستالینMerckوسیستمحلالnبوتانولاستیکاسیدآبBAW)4:1:5)وسیستمهایدیگرکروماتوگرافینمودهو6ترکیب راتوانیستمجداسازی نمائیم.شناسائیوپیشنهادساختمانآنتوسیانینبراساسدادههایحاصلازکروماتوگرافیدرسیستمهایمختلف،ئیدرولیزاسیدی،تعیینجذبUVVISنمونههاوبررسیشیفتحاصلازاضافهنمودنمحلولAlCL35درصدبهنمونه،صورتپذیرفتهواز6ترکیبجداشدهبرای4ترکیبساختمانهایاحتمالیزیرراپیشنهادمیکنیم: V1: Petunidin3,5 diglucoside V3: Malvidin3 (60p c همچنینتعیینمقدارآنتوسیانینهایتوتالنمونهبااستفادهازروشreiroDوrellereVبهمیزان034,صورتپذیرفت.