بررسی میزان آگاهی و عملکرد مادران از نحوه تغذیه کودکان در هنگام ابتلا به اسهال
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی میزان آگاهی در خصوص نحوه تغذیه کودکان در موقع اسهال می باشد تعداد کودک و شیرخواری که در ماهه دوم 100علت اسهال در مرکز پزشکی کودکان 6بریز بستری شدن1382سن آنها زیر ماه و بین ماه تا دو سال بود مورد مطالعه قرار گرفته است از کودک مورد مطالعه 6نفر پسر و نفر6دختر بودند سن نفر آنها زیر ماه و نفر بین ماه تا دو سال قر100داشت نفر آنها در ماه60خست زندگی فقط ا40شیر مادر برای تغذیه کودک اس35اده کرده بودند. ن6ر از شیر 65در و شیر خشک، 6 نفر علاوه بر شیر مادر از شیر خشک76 شیر پاستوریزه اس6فاده کردهاند، نفر جهت تغذیه کودک فقط از شیر خشک استفاده کرده بودیک نفر به همراه شیر مادر از شیر8پاستوریزه و شیر گاو استفاده کرده بود 4 نفر از مادران از زمان شروع غذای کمکی برای کودک خودآگاهی داشتند و آن را بین ماهگی شروع کرده11ودند و نفر از کودکان سن کمتر از ماه داشتند و تغذیه کمکی در آنها شروع نشده بود نفر از مادران در موقع اسهال آب و ORS به کودکان داده بودند ولی در نفر از نوشابه، آب و 45میوه استفاده شده بود یا اصلا مایعات اضافی به کودک نداده بودند نفر از تهیه و مصرف ORS آگاهی داشتند