بررسی شیوع انگل های رودهای در عرضه کنندگان مواد غذایی شهرستان تبریز
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی شیوع انگل های روده ای در عرضه کنندگان مواد غذایی می باشد در این مطالعه نفر از مراجعه کنندگان به مرکز بهداشتی ش400ه یک، برای دریافت کارت معاینه بهداشتی به صورت تصادفی انتخاب شدند و نمونه مدفوع آنها پس از انجام آزمایش به روش مستقیم، درصد غیر آلوده و درصد آلوده به انگل گزارش شد و در روش فرمل اتر افراد غیر آلوده درصد و ابتلا به بلاستوسیستیس هومینیس97 درصد و ژیاردیا لامبلی03 درصد، کیست آنتامبالکلی درصد گزارش شد در این مطالعه با در نطر گرفتن سطح تحصیل677افراد مورد مطالعه، درصد شیوع در افراد تحصیل کرده دانشگاهی 73یین بود و افراد باسطح سواد متوس118از میزان شیوع بیشتری برخوردار بودند ه123ین درصد شیوع در مقطع سنی بیشتر از سایر گروههای سنی بود اگرچه اکثر انگل های روده ای کاهش چشمگیری یافتهاند اما بعلت مهم بودن بیش از حد کار توزیع و تهیه کنندگان مواد غذایی در جامعه ما باید به سلامت این افراد توجه جدی داشته باشیم و با بهبود بخشیدن به روشهای تشخیصی چرخه انتقال انگل ها را قطع کنیم