• English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

بررسی شیوع انگل های رودهای در عرضه کنندگان مواد غذایی شهرستان تبریز

Thumbnail
Date
1382
Author
فلاح, اسماعیل
Metadata
Show full item record
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی شیوع انگل های روده ای در عرضه کنندگان مواد غذایی می باشد در این مطالعه نفر از مراجعه کنندگان به مرکز بهداشتی ش400ه یک، برای دریافت کارت معاینه بهداشتی به صورت تصادفی انتخاب شدند و نمونه مدفوع آنها پس از انجام آزمایش به روش مستقیم، درصد غیر آلوده و درصد آلوده به انگل گزارش شد و در روش فرمل اتر افراد غیر آلوده درصد و ابتلا به بلاستوسیستیس هومینیس97 درصد و ژیاردیا لامبلی03 درصد، کیست آنتامبالکلی درصد گزارش شد در این مطالعه با در نطر گرفتن سطح تحصیل677افراد مورد مطالعه، درصد شیوع در افراد تحصیل کرده دانشگاهی 73یین بود و افراد باسطح سواد متوس118از میزان شیوع بیشتری برخوردار بودند ه123ین درصد شیوع در مقطع سنی بیشتر از سایر گروههای سنی بود اگرچه اکثر انگل های روده ای کاهش چشمگیری یافتهاند اما بعلت مهم بودن بیش از حد کار توزیع و تهیه کنندگان مواد غذایی در جامعه ما باید به سلامت این افراد توجه جدی داشته باشیم و با بهبود بخشیدن به روشهای تشخیصی چرخه انتقال انگل ها را قطع کنیم
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18867
Collections
  • Theses(M)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV