نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد بیمار آرتریت روماتوئید بطور تصادفی انتخاب ش180 اکثریت بیماران در رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه گوشت و تخم مرغ ا4060عنی داری روی علایم بیماری نداشت در مقایسه با یکدیگر، گوشت گاو10اعث تش1ید علایم مفصلی و گوشت ماهی باعث تخفیف آن می شد خرما، بطورمعنی داری باعث تخفیف علایم مفصلی می شد سبزیجات، هویج و کرفس بطور جزئی باعث تخفیف علایم مفصلی می شدند سیر اثر معنی داری در تخفیف علایم داشت همچنین روغن زیتون علایم مفصلی را تخفیف می داد.