• English
    • Persian
  • English 
    • English
    • Persian
  • Login
View Item 
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
  •   KR-TBZMED Home
  • School of Medicine
  • Theses(M)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید ( گروه لبنیات، غلات، حبوبات، شیرینی جات و ترشی جات )

Thumbnail
Date
1380
Author
برزگر جلالی, شهریار
Metadata
Show full item record
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد به این منظور بیمارRA به طور تصادفی انتخاب شدند اکثریت بیماران 180رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه لبنیات اثرات بار4060ر علایم مفصلی نداشتند اما در بین آنها ماست ، کشک و پنیر به تر10ب شیوع1توانستند باعث تشدید علایم شوند آرد و غلات اثرات بارزی نداشتند اما در بین آنها برنج توانست علایم را تشدید نماید حبوبات اثرات بارزی نداشتند، به جز سویا که علایم را تخفیف داد مربا و عسل اثرات کاملا معنی داری در کاهش علایم داشتند آب لیمو ، ترشی جات و خیارشور علایم را تشدید نمودند اما آب غوره علایم را کاهش داد
URI
http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18356
Collections
  • Theses(M)

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of KR-TBZMEDCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Knowledge repository of Tabriz University of Medical Sciences using DSpace software copyright © 2018  HTMLMAP
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV