نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید ( گروه لبنیات، غلات، حبوبات، شیرینی جات و ترشی جات )
Abstract
هدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد به این منظور بیمارRA به طور تصادفی انتخاب شدند اکثریت بیماران 180رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه لبنیات اثرات بار4060ر علایم مفصلی نداشتند اما در بین آنها ماست ، کشک و پنیر به تر10ب شیوع1توانستند باعث تشدید علایم شوند آرد و غلات اثرات بارزی نداشتند اما در بین آنها برنج توانست علایم را تشدید نماید حبوبات اثرات بارزی نداشتند، به جز سویا که علایم را تخفیف داد مربا و عسل اثرات کاملا معنی داری در کاهش علایم داشتند آب لیمو ، ترشی جات و خیارشور علایم را تشدید نمودند اما آب غوره علایم را کاهش داد