نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorمشهدی, حسام
dc.date.accessioned2023-02-28T10:38:48Z
dc.date.available2023-02-28T10:38:48Z
dc.date.issued1401en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.tbzmed.ac.ir:443/xmlui/handle/123456789/68394
dc.description.abstractپودرها و آزمون‌های بررسی ظرفیت نگهداری روغن، پایداری حرارتی، اندازه و مورفولوژی کریستال¬ها با میکروسکوپ نوری پلاریزه و رئولوژیکی برای اولئوژل‌ها انجام شدند. یافته¬ها: در نمونه‌ها‌ی هیدرولیز شده‌‌‌ با حلال 70:30 (اتانول: اسید استیک) نسبت به نمونه‌های 50:50 کاهش بیشتری در میزان ویسکوزیته ذاتی مشاهده شد. نتایج GPC نیز این داده‌ها را تایید کرد. نتایج آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی نشان داد که هیدرولیز به طور قابل‌توجهی (30 و حتی 40 درجه‌ی سانتیگراد) دمای گذار شیشهای را کاهش می‌دهد. نتایج FTIR اتیل سلولز هیدرولیز شده تجزیهي بسیاری از پیوندهای گلیکوزیدی را نشان داد. در رابطه با اولئوژل های تولیدی نتایج نشان داد که شرایط هیدرولیز به طور معنی‌داری بر تشکیل اولئوژل و استحکام آن تأثیر می‌گذارد. اولئوژل تولید شده از نمونه هیدرولیز شده در 65 درجه سانتی‌گراد و نسبت حلال 50/50 (H65-50/50) استحکام بالاتر و دمای ذوب کمتری را نسبت به اولئوژل شاهد نشان داد و ساختار جدیدی با حفره های کوچک بیشتر را تشکیل داد که احتمالاً دلیل استحکام بیشتر این ژل می باشد نتیجه‌گیری: فرآیند هیدرولیز را می‌توان روشی کارآمد برای اصلاح بافت و نقطه‌ی ذوب (Tm) اولئوژل‌های مبتنی بر اتیل سلولز معرفی کرد. هیدرولیز وزن مولکولی را کاهش داد که بیانگر شکستن پیوندهای گلیکوزیدی است. هیدرولیز در دمای ملایم (65 درجه سانتی‌گراد و نسبت حلال50:50 اتانول/اسید استیک) منجر به تشکیل یک ساختار اولئوژل قوی در عین حال با Tm کمتر در مقایسه با اولئوژل شاهد شد. کاهش Tm اتیل‌ سلولز در تهیه اولئوژل و کاربرد‌های صنعتی آن بسیار حائز اهمیت است و نتایج این مطالعه می‌تواند در این زمینه مفید باشد. البته برای مشخص شدن تاثیر شرایط هیدرولیز بر ساختار اتیل سلولز نیاز به مطالعات بیشتری است. واژگان کلیدی: اتیل سلولز، اولئوژل، هیدرولیزen_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز/دانشکده تغذیه وعلوم غذاییen_US
dc.subjectهیدرولیزen_US
dc.subjectاولئوژل،en_US
dc.subjectاتیل سلولزen_US
dc.titleطراحی و ساخت الئوژل (روغن جامد بدون اسید چرب ترانس) از مشتقات سلولز هیدرولیز شدهen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorطبیی آذر, مهناز
dc.identifier.docno110951en_US
dc.identifier.callno269/آ/تen_US
dc.description.disciplineبهداشت وایمنی موادغذاییen_US
dc.description.degreeکارشناسی ارشدen_US


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم