dc.contributor.advisor | خدایاری, محمد تقی | |
dc.contributor.author | ترابی, مهین | |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T06:38:00Z | |
dc.date.available | 2022-11-21T06:38:00Z | |
dc.date.issued | 1400 | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.tbzmed.ac.ir:443/xmlui/handle/123456789/67709 | |
dc.description.abstract | باتوجه به شیوع بیماری های وابسته به تغذیه ، انتخاب مواد غذایی مناسب در گروه های سنی مختلف ، یک
ضرورت است.در بازارها و اقتصادهای جهانی، فهم تغییرات در انگیزه های انتخاب مواد غذایی در کشورها و فرهنگ
های مختلف نیز حائز اهمیت است. تفاوتهای خاص کشور و یا فرعنگ در انگیزه های انتخاب مواد غذایی ، می
تواند برای آگاهی از مداخله برای تغییر رفتارهای مربوط به مواد غذایی ، در جمعیت های مختلف ، استفاده شود.
هدف :این مطالعه با هدف دستیابی به فاکتورهای تغذیه مناسب و شناخت انگیزه انتخاب مواد غذایی و نیز بررسی
عوامل تاثیرگذار بر خرید ومصرف آن در بین مردم تبریز طراحی و اجرا شد . مواد و روش ها: دریک مطالعه توصیفی
- مقطعی تعداد ۲۰۹ پرسشنامه محقق ساخته بعد از تعیین روایی و پایایی بطور تصادفی دربین شهروندان
داوطلب شهر تبریز، 1توزیع واطلاعات بدست آمده در حیطه های مختلف ازجمله اطلاعات تغذیه ای، سلامت مواد
غذایی، قیمت ، کنترل وزن ، ظاهر و مزه، محتوای طبیعی، راحتی پخت و سهولت دسترسی و مشهور بودن
کارخانه سازنده مورد آنالیز قرارگرفت .آنالیز با استفاده از نرم افزار SPSS18 و EQS6 و تحلیل واریانس
ANOVA انجام و مقدار عدد p ۲ زیر پنج صدم ، معتبر شناخته شد.یافته ها:دراین مطالعه تعداد داوطلب ۲۰۹ نفر
و یافته های دموگرافیک عبارت بودند از جنس : مذکر ۳۸ ٪ و مونث ۶1٪ . سن بین سال . قد 1۳۳ تا 1۹۵ سانتی
متر . وزن ۴۸ تا 1۴۸ کیلوگرم . ۶۸.۹ ٪ متاهل و ۳1.1٪ مجرد . سطح تحصیلات : ۶۰٪ بالای فوق لیسانس و
درامد ۳۲.۵٪ در حد دوتا چهار میلیون تومان بود . اطلاعات و قیمت مواد غذایی وکنترول وزن در گروههای شغلی
مختلف ، اطلاعات و سلامتی در سطوح تحصیلی مختلف واطلاعات و قیمت در درآمدهای مختلف معنی دار بودند
نتیجه گیری: پرسش نامه محقق ساخته فوق میتواند به خوبی انگیزه ومراحل موثر بر انتخاب مواد غذایی را تعیین
کند. | en_US |
dc.language.iso | fa | en_US |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی | en_US |
dc.subject | ماده غذایی | en_US |
dc.subject | انگیزه خرید | en_US |
dc.subject | عامل تاثیرگذار | en_US |
dc.title | بررسی انگیزه و تعیین عوامل تاثیر گذار بر روی انتخاب مواد غذایی مصرفی توسط شهروندان در شهر تبریز در سال 1399 | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.supervisor | نعمتی, محبوب | |
dc.contributor.supervisor | منجم زاده, فرناز | |
dc.identifier.callno | 29 ارشد | en_US |
dc.description.discipline | کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی | en_US |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد | en_US |