Show simple item record

dc.contributor.advisorخدایاری, محمد تقی
dc.contributor.authorترابی, مهین
dc.date.accessioned2022-11-21T06:38:00Z
dc.date.available2022-11-21T06:38:00Z
dc.date.issued1400en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.tbzmed.ac.ir:443/xmlui/handle/123456789/67709
dc.description.abstractباتوجه به شیوع بیماری های وابسته به تغذیه ، انتخاب مواد غذایی مناسب در گروه های سنی مختلف ، یک ضرورت است.در بازارها و اقتصادهای جهانی، فهم تغییرات در انگیزه های انتخاب مواد غذایی در کشورها و فرهنگ های مختلف نیز حائز اهمیت است. تفاوتهای خاص کشور و یا فرعنگ در انگیزه های انتخاب مواد غذایی ، می تواند برای آگاهی از مداخله برای تغییر رفتارهای مربوط به مواد غذایی ، در جمعیت های مختلف ، استفاده شود. هدف :این مطالعه با هدف دستیابی به فاکتورهای تغذیه مناسب و شناخت انگیزه انتخاب مواد غذایی و نیز بررسی عوامل تاثیرگذار بر خرید ومصرف آن در بین مردم تبریز طراحی و اجرا شد . مواد و روش ها: دریک مطالعه توصیفی - مقطعی تعداد ۲۰۹ پرسشنامه محقق ساخته بعد از تعیین روایی و پایایی بطور تصادفی دربین شهروندان داوطلب شهر تبریز، 1توزیع واطلاعات بدست آمده در حیطه های مختلف ازجمله اطلاعات تغذیه ای، سلامت مواد غذایی، قیمت ، کنترل وزن ، ظاهر و مزه، محتوای طبیعی، راحتی پخت و سهولت دسترسی و مشهور بودن کارخانه سازنده مورد آنالیز قرارگرفت .آنالیز با استفاده از نرم افزار SPSS18 و EQS6 و تحلیل واریانس ANOVA انجام و مقدار عدد p ۲ زیر پنج صدم ، معتبر شناخته شد.یافته ها:دراین مطالعه تعداد داوطلب ۲۰۹ نفر و یافته های دموگرافیک عبارت بودند از جنس : مذکر ۳۸ ٪ و مونث ۶1٪ . سن بین سال . قد 1۳۳ تا 1۹۵ سانتی متر . وزن ۴۸ تا 1۴۸ کیلوگرم . ۶۸.۹ ٪ متاهل و ۳1.1٪ مجرد . سطح تحصیلات : ۶۰٪ بالای فوق لیسانس و درامد ۳۲.۵٪ در حد دوتا چهار میلیون تومان بود . اطلاعات و قیمت مواد غذایی وکنترول وزن در گروههای شغلی مختلف ، اطلاعات و سلامتی در سطوح تحصیلی مختلف واطلاعات و قیمت در درآمدهای مختلف معنی دار بودند نتیجه گیری: پرسش نامه محقق ساخته فوق میتواند به خوبی انگیزه ومراحل موثر بر انتخاب مواد غذایی را تعیین کند.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازیen_US
dc.subjectماده غذاییen_US
dc.subjectانگیزه خریدen_US
dc.subjectعامل تاثیرگذارen_US
dc.titleبررسی انگیزه و تعیین عوامل تاثیر گذار بر روی انتخاب مواد غذایی مصرفی توسط شهروندان در شهر تبریز در سال 1399en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorنعمتی, محبوب
dc.contributor.supervisorمنجم زاده, فرناز
dc.identifier.callno29 ارشدen_US
dc.description.disciplineکنترل مواد خوراکی و آشامیدنیen_US
dc.description.degreeکارشناسی ارشدen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record