نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorاسماعیل پور, مهدی
dc.date.accessioned2022-09-20T07:48:38Z
dc.date.available2022-09-20T07:48:38Z
dc.date.issued1401en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:80/xmlui/handle/123456789/67260
dc.description.abstractباکتری باسیلوس سوبتیلیس در شرایط فیزیکوشیمیایی بسیار سخت قابلیت رشد دارد. این باکتری توانایی تولید آنزیم های هیدرولایتیک را دارند. از جمله این آنزیم ها ال- آسپاراژیناز است که اسید آمینه ال-آسپاراژین را به دو جزء آسپارتیک اسید و آمونیاک می شکند و در درمان سرطان و صنایع غذایی اهمیت دارد.هدف: در این مطالعه در ابتدا توانایی تولید آنزیم ال- آسپاراژیناز در میکروارگانیسم باسیلوس سوبتیلیس جداسازی شده از عسل مورد بررسی قرار گرفت و اثر شرایط رشد مانند محیط کشت و فاکتور های دیگر روی رشد باکتری و تولید آنزیم ال آسپاراژیناز تولید شده توسط باکتری مطالعه گردید.روش کار :در ابتدا سویه KP6 به منظور بررسی توانایی تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز غربالگری شد. فاکتور های مختلف فیزیکی و محیط کشت همانند میزان مایع تلقیح، مدت زمان کشت، نوع منبع نیتروژن و شرایط هوادهی برای تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز با روش one factor at time مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی میزان رشد باکتری از روش تعیین وزن خشک و روش نورسنجی به وسیله اسپکترو فتومتر و برای بررسی میزان تولید آنزیم ال اسپا رژیناز از روش های کیفی و کمی مانند کشت در محیط جامد حاوی شناساگر رنگی و همچنین به صورت اختصاصی تر از روش نسلریزا سیون استفاده گردید.یافته ها : سویه KP6 توانایی تولید آنزیم ال-آسپاژیناز دارند و فاکتورهایی که بیشترین تاثیر برای بهینه سازی تولید این آنزیم داشتند، هوادهی مداوم،کشت به مدت 84 ساعت در محیط کشت حاوی منبع نیتروژن کازئین – لکتین بود.نتیجه گیری:نتایج بدست آمده نشان داد که باسیلوس سوبتیلیس جداسازی شده از عسل توانایی تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز را دارد و فاکتورهای رشد در کنار هوادهی مداوم و کشت به مدت 84 ساعت در محیط حاوی کازئین هیدرولایز به عنوان منبع نیتروژن بیشترین تاثیر را برای تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز دارند.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازیen_US
dc.subjectباسیلوس سوبتیلیسen_US
dc.subjectآنزیم ال-آسپاراژینارen_US
dc.subjectone factor at timeen_US
dc.subjectResponse Surface Method (RSM)en_US
dc.subjectبهینه سازیen_US
dc.titleبهینه سازی تولید آنزیم ال-آسپاراژیناز بوسیله باکتری باسیلوس سوبتلیس جداسازی شده از عسل غرب ایرانen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorدیلمقانی, آزیتا
dc.contributor.supervisorحیدری, حمیدرضا
dc.identifier.callno4183en_US
dc.description.disciplineداروسازیen_US
dc.description.degreeدکترای عمومیen_US


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم