بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فراکسیون های پیتیدی استخراج شده از عصاره محلول در آب پنیرهای کوزه شمالغرب کشور
dc.contributor.advisor | نیکو, مهدی | |
dc.contributor.advisor | قاسم پور, زهرا | |
dc.contributor.author | بنی هاشمی, سیدعلیرضا | |
dc.date.accessioned | 2019-10-05T10:58:22Z | |
dc.date.available | 2019-10-05T10:58:22Z | |
dc.date.issued | 1398 | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/60838 | |
dc.language.iso | fa | en_US |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده تغذیه و علوم غذایی | en_US |
dc.subject | پپتیدهای زیست فعال | en_US |
dc.subject | آنتی اکسیدان | en_US |
dc.subject | ضد میکروبی | en_US |
dc.subject | پنیر کوزه ای | en_US |
dc.subject | اولترافیلتراسیون | en_US |
dc.title | بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فراکسیون های پیتیدی استخراج شده از عصاره محلول در آب پنیرهای کوزه شمالغرب کشور | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.supervisor | احسانی, علی | |
dc.identifier.callno | 157/آ/ت | en_US |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشت | en_US |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد | en_US |