Show simple item record

dc.contributor.advisorنیکو, مهدی
dc.contributor.advisorقاسم پور, زهرا
dc.contributor.authorبنی هاشمی, سیدعلیرضا
dc.date.accessioned2019-10-05T10:58:22Z
dc.date.available2019-10-05T10:58:22Z
dc.date.issued1398en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/60838
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده تغذیه و علوم غذاییen_US
dc.subjectپپتیدهای زیست فعالen_US
dc.subjectآنتی اکسیدانen_US
dc.subjectضد میکروبیen_US
dc.subjectپنیر کوزه ایen_US
dc.subjectاولترافیلتراسیونen_US
dc.titleبررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فراکسیون های پیتیدی استخراج شده از عصاره محلول در آب پنیرهای کوزه شمالغرب کشورen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorاحسانی, علی
dc.identifier.callno157/آ/تen_US
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتen_US
dc.description.degreeکارشناسی ارشدen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record