نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorحمزه میوه رود, مریم
dc.contributor.authorسلطان پور, نسیم
dc.date.accessioned2019-07-09T06:15:45Z
dc.date.available2019-07-09T06:15:45Z
dc.date.issued1398en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/60223
dc.description.abstractمقدمه : فریز کردن سلولهای جانوری و باکتری یکی از متدهای جدید درسیستم علوم نوین است. این متد جدید باعث پیشرفت قابل توجهی درعلوم بنیادی شده است. آنتی فریزینگ ها موادی هستند که باعث حفظ سلول و اجزای آن از آسیب کریستال های آب در حالت منجمد و برهم خوردن تعادل اسموتیک سلول می شوند. هدف: هدف از این مطالعه و تحقیق تهیه استیل ال-کارنیتین و استر متیل آمینو اسیدهای والین و سرین و ترئونین و بررسی خاصیت آنتی فریزینگ آنها بر روی باکتری ها است. روش کار: سنتز مشتق استیل ال-کارنیتین با استفاده از استیک اسید و استیک انیدرید در دمای 30 درجه سانتی گراد در مدت 3 ساعت به طول انجامید و سپس کریستالیزاسیون استیل ال-کارنتین با استفاده از استون خالص انجام شد. سنتز استر متیل اسید آمینه های والین، سرین و ترئونین با استفاده از متانول و اگزالیل دی کلراید در دمای 5 درجه سانتی گراد که به مدت 24 ساعت به طول انجامید. خاصیت آنتی فیریزینگ مواد سنتز شده فوق الذکر بر روی باکتری اشریشیا کلای از گرم منفی ها و استافیلوکوکوس اورئوس از گرم مثبت ها در دمای 20- درجه سانتی گراد در دو زمان 24 ساعته و 7 روزه بررسی شد. یافته ها: مواد سنتز شده با روشهای HNMR، FTIR و نقطه ذوب بررسی شد. این مواد بر روی باکتری ها بررسی شده است. نتایج: استر آمینواسید سرین نسبت به آمینو اسید سرین قدرت آنتی فیریزینگ بالاتری دارد. استر استیل کارنیتین نیزآنتی فریزینگ مناسبی می تواند برای سلول باشد. بحث: در استیل ال-کارنتین یک گروه عاملی هیدروژنی به گروه استیلی تبدیل شده که موقعیت هیدروفوبی بیشتری به ماده می دهد که باعث افزایش خاصیت آنتی فیریزینگی آن می شود. در استر متیل سرین نیز یک موقعیت هیدروفوبی اضافه شده که قدرت آنتی فریزینگ آمینواسید را بالا برده است.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازیen_US
dc.subjectHNMRen_US
dc.subjectFTIRen_US
dc.subjectال-کارنیتینen_US
dc.subjectآنتی فریزینگen_US
dc.subjectاستافیلوکوکوس اورئوسen_US
dc.subjectاشرشیاکلایen_US
dc.titleتهیه مشتقات ال-کارنیتین بعنوان ترکیب آنتی فریزینگ و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی وآنتی فریزینگ آنها بر روی باکتری هاen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.supervisorشهبازی, جاوید
dc.contributor.supervisorزرینی, غلامرضا
dc.identifier.callno115en_US
dc.description.disciplineداروسازیen_US
dc.description.degreeدکتری عمومیen_US


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم