تاثیر مکمل یاری روغن دانه انار بر بیان ژن هایPPAR-y و GLUT-۴ سطوح سرمی فاکتروهای التهابیTNF-a,IL-۶ و HS-CRP و شاخص های گلیسیمیک در بیماران دیابتی نوع ۲ چاق: کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل دار
dc.contributor.advisor | علیوند, محمدرضا | |
dc.contributor.advisor | همیشه کار, حامد | |
dc.contributor.author | خواجه بیشک, یاسر | |
dc.date.accessioned | 2019-06-24T10:23:54Z | |
dc.date.available | 2019-06-24T10:23:54Z | |
dc.date.issued | 1398 | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/60098 | |
dc.language.iso | fa | en_US |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده تغذیه و علوم غذایی | en_US |
dc.subject | نشانگر های التهابی | en_US |
dc.subject | شاخص های تن سنجی | en_US |
dc.subject | دیابت نوع ۲ | en_US |
dc.subject | PPAR-y | en_US |
dc.subject | GLUTU-۴ | en_US |
dc.title | تاثیر مکمل یاری روغن دانه انار بر بیان ژن هایPPAR-y و GLUT-۴ سطوح سرمی فاکتروهای التهابیTNF-a,IL-۶ و HS-CRP و شاخص های گلیسیمیک در بیماران دیابتی نوع ۲ چاق: کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل دار | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.supervisor | عليپور, بيت الله | |
dc.identifier.callno | 57/د | en_US |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | en_US |
dc.description.degree | دکتری تخصصی | en_US |