اثر دریافت لاکتو باسیلوس کازئی بر فاکتورهای قندی و سطوح سرمی سیرتوئین ۱ و فیتوئین A در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو : کارآزمایی بالینی شاهددار
dc.contributor.advisor | اصغری جعفرآبادی, محمد | |
dc.contributor.advisor | فرجی, اسماعیل | |
dc.contributor.author | خلیلی, لیلا | |
dc.date.accessioned | 2018-11-26T13:27:02Z | |
dc.date.available | 2018-11-26T13:27:02Z | |
dc.date.issued | 1397 | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/59171 | |
dc.language.iso | fa | en_US |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده تغذیه و علوم غذایی | en_US |
dc.subject | دیابت نوع ۲، پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس کازئی، پاسخ گلایسمی، سیروتئین ۱، فیتوئین A | en_US |
dc.title | اثر دریافت لاکتو باسیلوس کازئی بر فاکتورهای قندی و سطوح سرمی سیرتوئین ۱ و فیتوئین A در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو : کارآزمایی بالینی شاهددار | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.supervisor | علیپور, بیت الله | |
dc.identifier.callno | آ/ت/98 | en_US |
dc.description.discipline | علوم بهداشتی در تغذیه | en_US |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد | en_US |