Letter to the editor
dc.contributor.author | Homayouni, A | |
dc.date.accessioned | 2018-08-26T08:59:57Z | |
dc.date.available | 2018-08-26T08:59:57Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/54860 | |
dc.description.abstract | [No abstract available] | |
dc.language.iso | English | |
dc.relation.ispartof | Food Chemistry | |
dc.title | Letter to the editor | |
dc.type | Article | |
dc.citation.volume | 114 | |
dc.citation.issue | 3 | |
dc.citation.spage | 1073 | |
dc.citation.index | Scopus | |
dc.identifier.DOI | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.10.012 |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |