فرمولاسیون شورتنینگ بدون ترانس و بررسی اثر آن بر ویژگی های بافتی، حسی و پایداری اکسیداتیو کیک وغنی
dc.contributor.author | ثقفی, زهرا | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:43Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:43Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35542 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | فرمولاسیون شورتنینگ بدون ترانس و بررسی اثر آن بر ویژگی های بافتی، حسی و پایداری اکسیداتیو کیک وغنی | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | طبیبی آذر, مهناز | |
dc.contributor.supervisor | زرگران, عزیزاله | |
dc.identifier.docno | 110400 | |
dc.identifier.callno | 100/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |