نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorثقفی, زهرا
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:43Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:43Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35542
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleفرمولاسیون شورتنینگ بدون ترانس و بررسی اثر آن بر ویژگی های بافتی، حسی و پایداری اکسیداتیو کیک وغنی
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorطبیبی آذر, مهناز
dc.contributor.supervisorزرگران, عزیزاله
dc.identifier.docno110400
dc.identifier.callno100/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم