اثرات عصاره آبی زعفران و کاروتنوئیدهای اصلی آن (کروسین و کروستن) بر بیان برخی از ژن های پیشبرنده آترواسکلروز در سلول های تک هسته ای خون محیطی افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر
dc.contributor.author | عابدی منش, نسیم | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:42Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:42Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35539 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | اثرات عصاره آبی زعفران و کاروتنوئیدهای اصلی آن (کروسین و کروستن) بر بیان برخی از ژن های پیشبرنده آترواسکلروز در سلول های تک هسته ای خون محیطی افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | استاد رحیمی, علیرضا | |
dc.contributor.supervisor | بطحائی, سیده زهرا | |
dc.identifier.docno | 110396 | |
dc.identifier.callno | 48/د | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | دکتری |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |